Die armeblanke-kind en die armkoshuis : 'n studie van die verval en die opheffing van die armeblanke deur armkoshuise - Rossouw, D. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1927.