Die geskiedenis van die skaapteelt in Suid-Afrika tydens die eerste eeu, 1652-1752 - Thom, Hendrik Bernardus,1905- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1928.