Ondersoek in die arbeidstoestande in die oostelike deel van die Malmesbury distrik, nl. in die Riebeek-Wes gemeente - Smuts, F. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1929.