Die koste van meganiese trekkrag en muile-trekkrag op plase in die Swellendam-Rivier Sonder End graanstreek - Tomlinson, F. R.(Frederik Rothmann),1908- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1930.