Die skool en die maatskappy : 'n metode om die skool nader aan die lewe te bring - Viljoen, D. J.(David Jacobus),1946- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1930.