Matesis in die skool met nuwere rigtinge van onderwys op die gebied daarvan - Van der Westhuizen, L. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1930.