n Introspektiewe ondersoek van 'n paar godsdienstige, of aan die godsdiens-grensende beskouings van 'n aantal studente - Strauss, Willem de Wet (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1930.