Die geskiedenis van die teologiese seminarie van die Nederduits-Gereformeerde Kerk in Suid-Afrika, 1824-1909 - Janse van Rensburg, Jacobus Ignatius (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (B. Ed.) -- University of Stellenbosch, 1931.