Die moontlikheid van die opstel van 'n objektiewe persoonlikheidsbepalingskema ondersoek by skoliere en studente - Sieberhagen, N.(Nicolaas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.