n Kritiese beskouing oor Morrison se methode van vreemdetaal-onderwys, met speciale verwysing na die onderwys van Duits as 'n derde moderne taal in die sekundaire skole van die Unie van Suid-Afrika - Van Huyssteen, Ters,1910- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1932.