Tjisoli klank- en vormleer en 'n inleidende oorsig oor tale van Noordwes-Rhodesie : Tjisoli tekste - Van Eeden, B. I. C.(Bernardus Izak Christiaan),1908-1962 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1933.