Die oxidasie van ammoniumsoute in oplossing - Wiese, F. J. v. J.(Frederick Johannes van Jaarsveld) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.