Mikro volumetriese methode vir die bepaling van die alkali-metale : kalium en natrium - Bekker, P. M (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.