Skoolrapporte van die Kaapprovinsie met verwysing na die ander provinsies en na buitelandse rapportsisteme - Theron, Henriette Frances (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1934.