Die maatskaplike omstandighede van blanke skoolprobleemkinders in die Kaapse Skiereiland - Stulting, Andries Andriessen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.