Die ontwikkeling van die Bantoe-huwelik-stelsel onder invloed van industrialisasie - Van Schalkwyk, Andries (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.