Ekonomiese ondersoek insake skaapboerdery in die winterreenval-area van die Westelike Kaapprovinsie - Oosthuizen, P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.