Metodes om die eliminasie van leerlinge in skoolstelsels te bereken met spesiale verwysing na die Kaap-Provinsie - Van Wyk, J. J. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.