P.C. Boutens as liriese digter : enkele aspekte van sy verskuns nader toegelig uit sy digwerke - Van Heerden, Ernst,1916-1997 (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.