Twee experimentele toetsmethodes vir die vasstelling van 'emosionele instabiliteit' - Scholtz, D. A.(David Adelbert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1936.