Die ontstaan en ontwikkeling van die monitor-stelsel - Wiese, F. J. v. J.(Frederick Johannes van Jaarsveld) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.