Methodes van geboortebeperking beoordeel van uit die standpunt van die Gereformeerde Christelike ethiek - Van Rooijen, G. R.(Gert Reynier),1913- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Th.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1937.