Die doel van die onderwys van die geskiedenis op skool, met spesiale verwysing na Suid-Afrika en die sekondere leerplan van die skole in die Kaap-Provinsie - Steynberg,F. J.(Frederick Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.