Historiese ontwikkeling van grensbeleid en beleid van grondtoekenning aan die naturel in Suid-Afrika - Van Biljon, Petrus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.