n Ontleding van die denkproses, met 'n verdere uiteensetting van die kognisieprocesse, van tien schizophrenie pasiente : 'n eksperimentele ondersoek - Van der Merwe, Abraham Beatrix (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.