Tradisie as faktor in die vorming van die karakter van 'n nasie - met verwysing na Suid-Afrikaanse toestande - Van Rensburg, P. J. Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1938.