Die geskiedenis van die onderwys in Kimberley (1870-1930) - Van der Westhuizen, Wessel Strydom (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.