n Ontleding van vakke en die kombinasies van vakke waarin onderwysers(esse) benodig word in hoer en sekondere skole vir blanke leerlinge onder die Kaapse onderwysdepartement - Vivier, C. L (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.