n Oorsigtelike en kritiese studie i.v.m. die behandeling van voorgeskrewe werke in die middelbare skool - Van der Merwe, S. W. B (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Educ.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1939.