Die vorm van die kwalifikatief in die Bantoetale van die Unie - Van Zyl, Daniel Petrus Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1940.