Die filosofie van plig : 'n filosofies-etiese ondersoek - Venter, Willem Lodewicus Daniel Matthys,1912- (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.