Die invloed van stikstofbemisting op die graanopbrings, die samestelling en die kwaliteit van koring (Triticum vulgare) - Vorster, P. W.(Pieter Willem) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.