n Ekonomiese ondersoek van sekere aspekte van die groenteboerdery op die Kaapse Vlakte en by Kuilsrivier - Albertyn, A. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Sc. in Landbou) -- Universiteit van Stellenbosch, 1941.