Die geskiedenis van die vissery aan die Kaap tot aan die middel van die agtiende eeu - Muller, C. F. J.; Du Plessis, Andries Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MA) -- Stellenbosch University, 1943.