Fabriekwerksters in Kaapstad : 'n sosiologiese studie van 540 blanke- en kleurlingfabriekwerksters - Theron, Erika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Phil.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1942.