Aanpassing, wanaanpassing en die belang van geesteshigiene, veral met betrekking tot die skoolkind - Visser, Willem Johannes Conradie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.