Armesorg aan die Kaap onder die Kompanjie, 1652-1795 - Marais, Maria M; Pieterse, D. J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Armesorg aan die Kaap onder die Kompanjie, 1652-1795' is a MA thesis, University of Stellenbosch.