Die geografiese, ekonomiese en sosiale ontwikkeling van die Caledonse-distrik as gevolg van motorvervoer - Vermeulen, M. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.