n Ondersoek om die effek van liggaamsoefeninge op die liggaamlike ontwikkeling vas te stel - Van Niekerk, Erika (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1943.