n Vergelyking tussen dowes en horendes met betrekking tot meganiese vaardigheid - Van Niekerk, P. F (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1944.