Ondersoekings in verband met die verkorting van die rusperiode by die aartappel (Solanum tuberosum L.) - Strydom, J. C (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Dissertations (MSc) -- University of Stellenbosch, 1944.