Ekonomiese stabilisasie en bankbeleid in Suid-Afrika (1806-1939) : histories en krities besien - Uljee, J. H. C.(Johan Herrie Cornelis) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.