n Kritiese opname van planne en prosedures i.v.m. die onderwys van Engels as tweede taal in die middelbare skole van Kaapland - Van Vuuren, J. C. J.(Jacob Cloete Jansen) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.