Oorsig van die geskiedenis van die liggaamsopvoeding in Amerika van 1600-1925 - Theron, T. A.(Thomas Arnoldus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (B. Ed. Ph.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1945.