Die lewe en onderwysloopbaan van James Rose Innes, M.A. gedurende die tydperk 1799-1839 - Van Staden, N. J. (Nicolaas Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MEd)--Stellenbosch University, 1946.