Liberalisme -konservatisme in die houding van Stellenbosch studente teenoor die kerk - Van Rooyen, M. M.(Marithinus Muller) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1946.