Paulus en die misterie-godsdienste : 'n ondersoek na die hellenistiese terminologie van die eerste Korinthierbrief - De Villiers, J. L. (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1946.