Die gebruik van plaaslike en afvalmateriaal by die onderwys van handwerk en kunsvlyt in die skole van Kaapland - Visser, P. G (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.