Die ontstaan en die ontwikkeling van die Afrikaansmedium-skole in die Kaapse Skiereiland tot 1945 - Terblanche, P. C.(Petrus Casparus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.