n Studie van die CaO- en P2O5-inhoud van melk en bloed van jerseys en friese gedurende die volle laktasieperiode - Vos, Aletta C.(Aletta Catharina) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1947.